Prohlédnuté produkty
nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm &...
3-171
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Nakiri 120 mm - KIYA, Tosiki Nanbu
nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Aogami & oválná rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 120 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Velmi ostrý japonský nůž na zeleninu NAKIRI 120 mm z japonské oceli Aogami. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou pouze 120 mm snadno nakrájíte zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
.
Oválná rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.
.
Vyrobeno v Japonsku !
.
Délka rukojeti: 115 mm
Délka čepele: 120 mm
Celková délka: 255 mm
Výška ostří: 40 mm
Hmotnost: 90 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Naikiri 120 mm nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli Aogami doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 210mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 180mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž Gyuto/Chef 180 mm & KIYA Suminagashi White & kuchařský nůž &...
Kiya UMEJI Petit Knife 130/237 mm/ Paring Utility Knife 5.11 palce / přímý...
Kiya UMEJI Kamagata Knife 180/300 mm/ Nůž na zeleninu 7 palců / přímý import...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 200mm KIYA Umeji Damascus & japonský...
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Petit Knife 130/235 mm/ Paring Utility Knife 5.11...
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Kamagata Knife 170/295 mm/ Nůž na zeleninu 6.6...
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Gyuto Knife 210/335 mm/ asijský nůž šéfkuchaře...
nůž na chléb a pečivo Bread 225 mm KIYA & japonský kuchařský nůž...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 130mm Damascus & japonský kuchařský nůž...