Podkategorie
Kiya UMEJI Petit Knife 130/237 mm/ Paring Utility Knife 5.11 palce / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu - Nůž vyrobil japonský mistr Fumio Murakami
Kiya UMEJI Kamagata Knife 180/300 mm/ Nůž na zeleninu 7 palců / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu - Nůž vyrobil japonský mistr Fumio Murakami
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 200mm KIYA Umeji Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z japonské oceli Takefu V special grade & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 200 mm
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Petit Knife 130/235 mm/ Paring Utility Knife 5.11 palce / rukojeť ze stromu cocobolo / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Kamagata Knife 170/295 mm/ Nůž na zeleninu 6.6 palce / rukojeť ze stromu cocobolo / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu
Chef (Gyuto) 240mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Petty 150mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Paring 80mm-Suncraft Senzo Bamboo-High carbon-japonský kuchyňský nůž
Utility 120 mm-Suncraft Senzo Bamboo-High carbon-japonský kuchyňský nůž
Honkiyotsuna-nůž Usuba 170 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )
Honkiyotsuna-nůž Sashimi ( Yanagiba )240 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )
Honkiyotsuna-nůž Deba 165 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )