Honkiyotsuna-nůž Usuba 170 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )
Nakiri-Mini 100mm - Suncraft Senzo Classic - Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
nůž NAKIRI 165 mm - Hokiyama - Sakon Ginga
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Kurouchi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm
Dellinger Octagonal Ebony Wood NAKIRI 180 mm & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z oceli VG-10 & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva ebenu + bůvolí roh
Nakiri 7,8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu& německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 199 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž Kamagata / Santoku 170 mm & KIYA & Suminagashi White & Damascus 11 layers
Kanetsugu NAKIRI Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 165 mm
. KAI Shun HIKARI - nůž nemá originální krabičku ! Tato mistrovsky vytvořená série nožů, pojmenovaná „Hikari“ (z japonského 光 - „světlo“, „luminescence“) se vyznačuje nádhernou rukojetí z březového PakkaWood (Pakkawood je výjimečný materiál mimořádné kvality a dlouhotrvající krásy. Při výrobě je využito moderních procesů, pečlivě vybraná dýha...
nůž Dellinger "VG-10" Zed One & inspirován "Almazan Kitchen" & srbský nůž & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - japonská ocel VG-10 & délka ostří 195 mm
nůž na zeleninu NAKIRI 7" (165mm) Dellinger Samurai Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž ideální pro krájení a sekání zeleniny & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu G-10 s okrasným středovým nýtem & délka čepele 165 mm
Honkiyotsuna-nůž Nakiri 165 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami ) -Black Smoked