Sashimi 210mm - Suncraft Senzo Classic - Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
BD-07 nůž Sashimi 210 mm Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & plátovací (slice) nůž & sushi nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & octagonová rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 210 mm
Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 240 mm
Kanetsugu Slice/Sashimi PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 210 mm
SXLFT-05 nůž plátkovací Sashimi/Sujihiki 240 mm Suncraft Senzo Universal & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & plátovací (slice) nůž & sushi nůž & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mm
nůž plátkovací Slice 240 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 240 mm
Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm
Sujihiki 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť se třemi nýty, černá překližka, nerez. ocel & délka čepele 270 mm
KC-955 Sujihiki 210 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 210 mm
KC-954 Petty 120 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 120 mm
Kengata Slicer 270 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele 270 mm
WA-Sujihiki/Slicer 240 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & osmihranná rukojeť ze dřeva zelkova & bolster z mahagonu & délka čepele 240 mm