TK-1103 Chef / Gyuto 270 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 270 mm
TK-1104 Chef / Gyuto 240 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 240 mm
TK-1105 Chef / Gyuto 210 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 210 mm
TK-1106 Chef / Gyuto 180 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 180 mm
TK-1107 Petty 150 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 150 mm
TK-1114 Santoku 175 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž asijského typu & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 175 mm
TK-1110 Peeling 70 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 70 mm
TK-1165 Nakiri 180 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž ideální pro krájení a sekání zeleniny & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 180 mm
TK-1118 Bread (na pečivo) 230 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž na chléb a pečivo & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 230 mm