Podkategorie
ovecký zavírací nůž Dellinger Iron Mokuzai vg-10 Damascus & jádro z oceli vg10 & 66 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & včetně koženého pouzdra
Kiya UMEJI Kamagata Knife 180/300 mm/ Nůž na zeleninu 7 palců / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu - Nůž vyrobil japonský mistr Fumio Murakami
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 200mm KIYA Umeji Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z japonské oceli Takefu V special grade & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 200 mm
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Kamagata Knife 170/295 mm/ Nůž na zeleninu 6.6 palce / rukojeť ze stromu cocobolo / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu
Chef (Gyuto) 240mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Santoku 167mm-Suncraft Senzo Bamboo-High carbon-japonský kuchyňský nůž
Gyuto (Chef's) 200mm-Suncraft Senzo Bamboo-High carbon-japonský kuchyňský nůž
Santoku 167mm- Suncraft Senzo Classic -Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
BAZAR!!! Viklá se čepel!!! ULTIMATE ARANAMI nůž Gyuto (Chef) 21 cm MCUSTA ZANMAI
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech
Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga