Suminagashi White ( damascus ) 11-layers

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Gyuto / Chef 180 mm - KIYA - Suminagashi White - Damascus 11 layers

3-128W

Nový produkt

nůž Gyuto/Chef 180 mm & KIYA Suminagashi White & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & japonská damašková ocel Takefu V Special Grade 2 & octagonová rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 180 mm & úhel broušení 15 stupňů

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

4 299 Kč s DPH

Více informací

nůž šéfkuchaře GYUTO/Chef 180 mm - KIYA Suminagashi White - Damascus 11 layers

Takefu special-steel V special grade-2, Marbling pattern 11-layers

.

Robustní a velmi ostrý nůž GYUTO / Chef 8“ KIYA Suminagashi White ( délka čepele 180 mm ) z japonské oceli Takefu V Special Grade 2 o tvrdosti HRC 61 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť čtvercového tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka ostří:             180 mm
Výška ostří:              44 mm
Celková délka:      325 mm     
Váha:                       120 g

.

Doporučení a údržba:

✅ nůž GYUTO/Chef 180 mm KIYA Suminagashi z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.
Octagonová rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou - oboustranně broušený.

.

Vyrobeno v Japonsku !

.

Japonská uhlíková ocel Takefu V special grade 2 není zcela nerezová a proto vyžaduje nadstandardní péči. Nůž je nutné po každém krájení očistit, osušit a potřít olejem. Skvrny a patina na povrchu ostří jsou zcela běžnou součástí těchto velmi ostrých nožů.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Follow us on Facebook