KUCHYŇSKÉ NOŽE

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

Kuchařský nůž Kiritsuke Dellinger Copper Golden Blue Waves

ST-118

Nový produkt

Kuchařský nůž Kiritsuke 210 mm Dellinger & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění & maso, ryby, ovoce, zelenina, bylinky & kuchařský nůž v japonském stylu & copper damascus steel & kombinovaná rukojeť z nádorového dřeva a barevné pryskyřice & délka ostří 210 mm

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

14 999 Kč s DPH

Více informací

Japonský kuchařský nůž Kiritsuke Dellinger Copper Golden Blue Waves


Exklusivní, přitom praktický a výkonný nůž šéfkuchaře, který má čepel z jedné z nejkrásnějších ocelí "Copper Damascus Steel". Tato vyjímečná ocel má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti okolo R60 +/- 1 Rockwella. Použitý materiál zabezpečuje trvanlivost nože za předpokladu důkladného čištění po každém použití nože. Tento nůž Dellinger  se může stát rodinným pokladem, který přežije i vaše vnoučata. Nože jsou vyráběny tradičním způsobem, což zaručuje mimořádnou pevnost čepele a odolnost vůči otupení. Každý nůž je ručně broušený a při vysoké tvrdosti dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nůž je vhodný k běžnému krájení všech potravin od zeleniny a ovoce až po maso. Dlouhá čepel s ostrým hrotem na konci je ideální pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Kiritsuke Chef je velmi oblíbený při porcování a přípravě sašimi - ostrý hrot se zaryje do ryby a snadno ji rozřízne.

.

Oktagonová rukojeť z v japonském stylu v kombinaci nádorového dřeva a epoxidové pryskyřice Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne.

.
Parametry nože:

Celková délka: 375 mm
Délka ostří:
210 mm
Délka rukojeti: 140 mm
Hmotnost: 260 g

.

Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...


Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.

Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)


Aby byl vždy ostrý ...

Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.
Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


BrouseniWeb.jpg
Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook