Tosa-Ichi AO - Santal Wood

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal

151410/JT

Nový produkt

nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

4 599 Kč s DPH

Více informací

nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal

AOGAMI SUPER (Blue Super Steel)

.

Gyuto (Chef) 180 mm - Robustní těžký nůž s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka ostří:             185 mm
Výška ostří:              40 mm
Celková délka:        325 mm     
Váha:                     119 g

 
Tosa-Ichi Dark Octagonal nůž Gyuto (Chef) 180 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Aogami Super (Hitachi Metals Ltd.) je jednou z nejlepších japonských uhlíkových ocelí. Kromě toho, že obsahuje více uhlíku, chromu a wolframu než modrá ocel č. 1, zahrnuje také molybden. Má velmi dobrou ostrost hran a vynikající retenci. Je schopna dosáhnout vysoké tvrdosti až 63 HRC, aniž by byla křehká. V důsledku toho mnozí nadšenci nožů hodnotí Aogami Super jako jednu z nejlepších vysoce uhlíkových ocelí na světě. Vnější povrch je z SUS-405 clad steel. Za každou cenu se vyhněte ohýbání, nárazům a pákovému pohybu.

Octagonová rukojeť je vyrobena ze santalového dřeva. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

Vyrobeno v Japonsku !


Kvalitní nůž nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Follow us on Facebook