Sakon Ginga "Nashiji Bright"

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Gyuto (Chef) 210 mm - Hokiyama - Sakon Ginga

152470

Nový produkt

Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

4 699 Kč s DPH

Více informací

Překrásný všeobecně použitelný nůž z oceli Gingami No.3 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Robustní těžký nůž s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití jako je krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

Délka rukojeti:        115 mm
Délka ostří:             210 mm
Celková délka:        335 mm
Hmotnost:               192 g

.

Vyrobeno v Japonsku

.

Sakon Ginga nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli Gingami No.3, (Hitachi Metals Ltd.) je velmi jemná korozivzdorná ocel, která dokáže dosáhnout ostrosti hran a retence okrajů jako oceli s vysokým obsahem uhlíku. Je velmi oblíbená u profesionálů, ale i domácích kuchařů. Její broušení ( ostření ) je snazší než u oceli VG-10. Vnější povrchov je z SUS-405 clad steel.

Rukojeť je vyrobena z materiálu Pakka-wood se 3 nýty. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Trojité nýtování nože k rukojeti zajišťuje dokonalou pevnost a spojení. Pakka-wood je vodotěsný, nepromokavý a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál Pakka-wood nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.


K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem


Kvalitní nůž nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


2 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook