Podkategorie
nůž Petty (univerzální) 125mm - Suncraft MOKA vg-10 Damascus, japonský kuchyňský nůž
Sashimi 210mm - Suncraft Senzo Classic - Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
Nakiri-Mini 100mm - Suncraft Senzo Classic - Damascus-japonský kuchyňský nůž-Tsuchime- VG10–33 vrstev
nůž Chef mini (100mm) Suncraft Senzo Classic & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní kulatárukojeť z materiálu Pakkawood & délka čepele 100 mm
nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli AOGAMI SUPER & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 215 mm
nůž Petit 135 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 210mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 210 mm
nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 140 mm
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 180mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 180 mm