SANTOKU

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

Arcos CLÁSICA, SANTOKU NŮŽ 140 mm / 180 mm Délka: 140 mm

256900

Nový produkt

1 439 Kč s DPH

Více informací

Santoku nůž
 
Vlnkované ostří zamezuje lepení pokrmů a usnadnuje krájení jemných plátků. Nůž santoku je univerzálním nožem. Poradí si s krájením, sekáním i drcením a zvládne maso, ryby i zeleninu. Černá syntetická rukojeť se třemi robustními nýty. Dostupný je ve dvou variantách, 140 mm a 180 mm.
 
 
 
NOŽE ARCOS CLÁSICA
 
Kuchyňské nože Arcos Clásica navazují na tradici německých kuchyňských nožů, s charakteristickým záštitným kroužkem a třemi nýty v rukojeti. Kované z jednoho kusu oceli, dokonale vyvážené, ostré, kuchyňské nože Arcos Clásica uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře.
 
Arcos Clásica jsou nože kované z jednoho kusu exkluzivní nerezové oceli NITRUM®:  je to patentovaná ocel s obsahem dusíku, ekologická a dostupná pouze u nožů ARCOS. NITRUM® poskytuje větší tvrdost, vyšší ostrost a zlepšuje udržování ostrosti hran. Vylepšená mikrostruktura poskytuje větší odolnost proti korozi a skvrnám. 
 
Ergonomická rukojeť klasického stylu s oblými tvary umožňuje pevné a pohodlné uchopení. Je vyrobena z polyoxymethylenu (POM), plastového materiálu, který je velmi tvrdý a odolný vůči detergentům, nárazům, otěru a stárnutí a extrémním teplotám (od -40°C do 150°C).
 
Charakteristické nýty jsou vyrobeny z nerezové oceli, což zajišťuje trvalou odolnost proti korozi a vypadnutí.
 
Vyrobeno v Albacete – Španělsko.
 
Záruka 10 let.

7 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook