Prohlédnuté produkty
Kurz broušení nožů na vodních kamenech -...
kurz broušení - začátečník
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
kurz broušení nožů - začátečník
Kurz broušení nožů na vodních kamenech - začátečník Na tomto kurzu se pod dohledem odborného lektora dozvíte o tom, jak své kuchyňské nože přimět k tomu, aby byly ostré a vy jste si mohli užít radost z krájení. Poradíme vám, jak postupovat při výběru brusných kamenů a jak o brusné kameny pečovat. Doporučíme Vám, jak se o nabroušený nůž starat tak, aby vydržel ostrý co nejdéle.Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
Na tomto kurzu se pod dohledem odborného lektora dozvíte o tom, jak své kuchyňské nože přimět k tomu, aby byly ostré a vy jste si mohli užít radost z krájení.
Poradíme vám, jak postupovat při výběru brusných kamenů a jak o brusné kameny pečovat. Doporučíme Vám, jak se o nabroušený nůž starat tak, aby vydržel ostrý co nejdéle.
V praktické části kurzu se každý individuálně naučí brousit kuchyňský nůž, a to není špatná investice, pokud si spočítáte úsporu na ceně broušení v profesionálních brusírnách.
Cena kurzu obsahuje nový brusný kámen Dellinger 1000/3000 a malé občerstvení.
Je možné si na kurz přinést svůj vlastní brusný kámen a samozřejmě nůž, který chcete nabrousit.
Pro účastníky kurzu jsou v den konání kurzu připraveny slevy na brusné produkty a kuchyňské nože.
Voucher si vezměte vždy s sebou na kurz !!!
Voucher je možné zaslat elektronicky mailem bez dopravného - stačí napsat do poznámky a vybrat si osobní odběr na kterékoliv pobočce.
Počet účastníků: maximálně 8 osob
Doba trvání kurzu: 4 hodiny
Místo konání: Dellinger s.r.o., Bystrá 2430/12, 193 00 Praha 9
Vyhlášené termíny:
Sobota 27.4. od 10h - poslední volné místo
Rezervujte si svůj termín co nejdříve, nebo si vyžádejte volné termíny na
telefonním čísle 702 049 048
RISAM set brusných kamenů PROFÍK . Obsahuje KOMBINOVANÉ brusné kameny...
BAZAR - drobné vady na čepeli nůž Chef 230 mm Dellinger Professional...
sada na výrobu sushi – Red Samurai Udělejte si své Sushi a překvapte své...
sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli...
titanová hluboká pánev se 2 držadly SUPREME Line z litého hliníku Ø...
pánev SUPREME Ø 28 cm z litého hliníku s titanovým povrchem Maximální...
porcelánový servis na SUSHI - Kuroi Kukei Mini pro 2 osoby
hluboká pánev ROCKER Line Ø 24 cm z litého hliníku - povrch s minerálním...
brusný kámen KIYA MORIHEI & hrubost JIS:8000 & syntetický brusný...
profesionální "V" mandolína na zeleninu & šířka 100 mm & snadné...
hřebenový nůž 2,0 mm & snadné krájení zeleniny na nudličky & včetně...
hřebenový nůž 4,0 mm & snadné krájení zeleniny na nudličky & včetně černé vložky
profesionální "V" mandolína na zeleninu & šířka 110 mm & snadné...
hřebenový nůž 4 x 4 mm & pro mandolínu HIGH SLICE & snadné...
hřebenový nůž 3 x 3 mm & pro mandolínu HIGH SLICE & snadné...
hřebenový nůž 2 x 2 mm & pro mandolínu HIGH SLICE & snadné...
Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa...
Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa...
Unagi-Saki 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series...
Mukimono 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series...
Takobiki 360 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series...
Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa...
Mioroshi-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa...
Velký prostor pro dřevo ve dvou oddělitelných podstavcích, které přímo...
KC-822 Kanetsune "Minamo-Kaze" Gyutou/Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře...
nůžky NORIAKI 120 mm japonské nůžky na látku, papír a rostliny té...
struhadlo JUMBO OROSHI & snadné strouhání křenu, wasabi, zázvoru...
Lovecký zavírací nůž Dellinger HIGONOKAMI SnakeWood M390 &...