Prohlédnuté produkty
Cukrářská stěrka PIRGE CREME &...
Podkategorie
Kiritsuke / Utility 5" Dellinger CUBE Ebony Wood & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 130 mm & úhel broušení 15 stupňů
Nakiri 7,8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu& německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 199 mm & úhel broušení 15 stupňů
čínský nůž Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu & nůž asijského typu & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 165 mm & úhel broušení 15 stupňů
Gyuto / Chef 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 200 mm & úhel broušení 15 stupňů
Santoku 7" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 178 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm
nůž na ovoce a zeleninu 3,5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 92 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž na ovoce a zeleninu 5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 125 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž plátkovací 8" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 208 mm
VG-300 Chef / Gyuto 180 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka ostří 180 mm
VG-301 Chef / Gyuto 210 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka ostří 210 mm
VG-302 Chef / Gyuto 240 mm Sekiryu & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & západní rukojeť z materiálu G-10 & délka ostří 240 mm