Cube Ebony Wood

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

čínský nůž "TAO" Dellinger CUBE Ebony Wood

XZ-B565

Nový produkt

čínský nůž Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu & nůž asijského typu & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 165 mm & úhel broušení 15 stupňů

Více informací

1 289 Kč s DPH

Více informací

Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger CLEAVER - Chukabocho 165 mm

série Dellinger CUBE Ebony Wood

.

V Číně se tento typ nože nazývá "TAO", což znamená "meč" od konvenčních kuchyňských nožů se liší tím, že ostří je tlustší a širší a je schopen řezat velké kusy (jako je maso, kuře atd.) - využívá se k sekání a řezání zeleniny a masa. Čínský nůž je ideální pro krájení menších kusů vykostěného masa a drůbeže. Velmi dobře si poradí s krájením a sekáním tvrdé zeleniny - včetně velkých hlav kapusty a hlávkového zelí. V asijské kuchyni funguje tento stylový čínský nůž jako "šéfkuchařský nůž", který nabízí překvapivou všestrannost, hbitost a ostrost. Vrchní část čepele lze použít k drcení zázvoru nebo česneku, zatímco ostří řeže, seká a krájí s mimořádnou přesností. Extra vysoký profil čepele umožňuje vynikající a jednoduchý přenos nakrájených polotovarů do hrnce nebo pánve.


.

Délka rukojeti:        134 mm
Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        299 mm
Hmotnost:                418 g
.

Doporučení a údržba:

čínský nůž Cleaver Dellinger Cube z německé oceli DIN 1.4116 nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook