Podkategorie
Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerezová ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 , plátování z SUS410 & tvrdost HRC 60-61 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 185 mm
KC-155 Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27 , plátování z SUS410 & tvrdost HRC 60-61 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm
Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm
Petty 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
Petty 120 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 120 mm
Sujihiki 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 240 mm
Sujihiki 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická rukojeť se třemi nýty, černá překližka, nerez. ocel & délka čepele 270 mm
Honesuki-Kaku 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
KC-102 Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-100 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & klasická rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka čepele 210 mm
KC-150 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC 150-series Forged VG-1 & limitovaná edice & japonský kuchařský nůž & ocel VG-1 a SUS410 & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť , mahagonovový PLYWOOD & délka čepele 165 mm