KC-150 series

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Santoku 165 mm Kanetsune Forged VG-1 Damascus blade

KNTN-KC-150

Nový produkt

KC-150 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC 150-series Forged VG-1  & limitovaná edice & japonský kuchařský nůž & ocel VG-1 a  SUS410 & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť , mahagonovový PLYWOOD & délka čepele 165 mm

Více informací

5 599 Kč s DPH

Více informací

japonský nůž šéfkuchaře Santoku 165 mm

Kanetsune KC 150-series Forged VG-1

.

Extrémně ostrý nůž Santoku 165 mm Kanetsune KC 150-series Forged VG-1. Je vyroben z vysoce karbonové nerezové damaškové oceli (High Carbon stainless steel) VG-1, vložené mezi nerezovou ocel SUS 410,   působivý design a nejvyšší kvalitu. Kuchyňský nůž SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterým vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel s damaškovým vzorem “Zen-Bokashi” a mohutná nýtovaná rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.

.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        290 mm
Hmotnost:               150 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Santoku 165 mm Kanetsune KC 150-series Forged VG-1 z oceli High Carbon stainless steel VG-1. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z damaškové oceli ocel VG-1 doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály

“Zen-Bokashi” jedinečný vzor damascénské oceli

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.





Follow us on Facebook