Podkategorie
malé Santoku Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 130 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž Santoku Cullens Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 180 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 160 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
kuchařská BBQ špachtle z oceli vg-10 & vhodná na obracení a čištění & damašková ocel & jedna strana ostrá jako nůž
steaková & příborová sekerka Dellinger Damask BBQ & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - uhlíková damašková ocel ( damascus steel ) & délka ostří 85 mm
litinový hrnec & objem až 8,5 litrů & váha 8,8 kg & téměř nezničitelné provedení
BBQ nůž Dellinger "D2" SAND Olive & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 Black Coating & délka ostří 165 mm
BBQ nůž Dellinger "D2" SAND Wenge & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 Black Coating & délka ostří 165 mm
damascus BBQ & steaková vidlička & jádro z japonské oceli VG-10 – 66 vrstev damaškové oceli