Nůž vykosťovací Boning 165 mm Dellinger Sandvik Northern Sun & vykošťování masa & oddělování kůže, chrupavek a šlach & kuchařský nůž v japonském stylu & švédská ocel Sandvik 14C28N & rukojeť z rýže a barevné pryskyřice & délka ostří 165 mm
nůž vykošťovací 6,4" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž vhodný pro vykošťování a špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 162 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž vykošťovací Boning Flexi 170 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a filetování ryb & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 170 mm
Nůž vykosťovací Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vykosťovací vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z německé oceli DIN 1.4116 & rukojeť s materiálu G10 & délka ostří 150 mm
Grand Chef Sabaki Honesuki 150 mm, nůž šéfkuchaře Grand Chef Takayuki & japonský kuchařský nůž & švédská nerezová ocel BOHLER-UDDEHOLM , tvrdost HRC 58 & klasická západní rukojeť POM se třemi nýty & délka čepele 150 mm
řeznický vykošťovací nůž 145 mm Sultan & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z exotického dřeva Wenge & délka ostří 145 mm
řeznický vykošťovací nůž PIRGE BUTCHER'S & nůž řeznický & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & čepel z německé nerezové oceli 1.4116 & rukojeť z polypropylenu (PPC) & délka ostří 130 mm