Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem Dellinger Easy
KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský kuchařský nůž & jádro z japonské práškové oceli SG2 & západní rukojeť Wallnut Pakkawood & mosazný bolster & délka čepele 150 mm
Kanetsugu Paring Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 90 mm
Kanetsugu Utility Miyabi Issin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 120 mm
Kanetsugu Utility Sharpness Revolution 21 & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & Micro-Dent Technology & délka čepele 130 mm
BD-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft VG-10 Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & octagonová rukojeť z materiálu Pakawood & délka čepele 80 mm
Kanetsugu Kiritsuke / Petty 150 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 150 mm
Kiritsuke / Utility 5" Dellinger CUBE Ebony Wood & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & & německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 130 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž na ovoce a zeleninu 3,5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 92 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž na ovoce a zeleninu 5" Dellinger CLASSIC Sandal Wood & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 125 mm & úhel broušení 15 stupňů
malé Santoku Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 130 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž na ovoce a zeleninu Paring 3" (70mm) Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood & délka čepele 70 mm