Podkategorie
KC-923 Nakiri 165 mm, nůž na zeleninu a ovoce Kanetsune YH-3000 series & japonský nůž na ovoce a zeleninu & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC 61-62 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 165 mm
KC-147 Kengata/Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi 2000-series & japonský kuchařský nůž & jádro z oceli Takefu Shiro 2 & tvrdost HRC 61-64 & klasická rukojeť se třemi nýty z plywoodu & délka čepele 180 mm
saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Yanagiba, 270 mm
Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger German Cleaver 8" & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & německá nerezová ocel 1.4116 & délka ostří 200 mm
Chef 8" Dellinger German Pakka Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 200 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž plátkovací 8" Dellinger German Pakka wood & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & rukojeť z pakka wood & délka čepele 200 mm
nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger German Pakka wood & nůž na pečivo & nůž šéfkuchaře & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 201 mm
Boning 6,5" Dellinger Pakka wood & kuchařský nůž japonského typu & nůž vhodný pro vykošťování & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 145 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
steakový nůž série German Pakka wood & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z pakka woodu & délka ostří 112 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž na ovoce a zeleninu 3,5" Dellinger série Pakka wood & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & německá ocel DIN 1.4116 & západní rukojeť z pakka woodu & délka čepele 88 mm & úhel broušení 15 stupňů
nůž Utility 5" Dellinger Octagonal Desert Iron Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Desert Iron Wood + G10 & délka čepele 134 mm
zavírací nůž & Dellinger Kuzan Silver & EDC knife & CPM 20CV Steel