Podkategorie
Hokiyama-kuchyňský nůž Petty 135 mm Sakon Ginga
Hokiyama-Tosa-Ichi Tsuchime Bright-nůž Petty 135 mm
nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Gyuto (Chef) 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
Gyuto/Chef & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & rukojeť západního stylu z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mm
nůž Kiritsuke 210 mm Hokiyama Magnolie Wood & kuchařský nůž japonského stylu & nůž šéfkuchaře & & o ctagonová rukojeť ze dřeva magnolie & délka ostří 210 mm
Nůž Kiritsuke/Bunka & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli AOGAMI SUPER & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 175 mm
nůž Chef / Bunka 175 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nakiri 165 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 165 mm
nůž Sujihiki (plátkovací) 270 mm & Hokiyama Sakon Ginga & extra ostré jádro z japonské oceli Gingami No.3
Kiritsuke / Chef 210 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 210 mm