Podkategorie
Exclusivní dárková sada KIRITSUKE / Chef 200 mm + Petty 150 mm Suncraft Elegancia SG2 & překrásná krabice z leštěného ořechového dřeva
Exclusivní dárková sada & KIRITSUKE / Chef 200 mm & Petty 150 mm & Paring 100 mm Suncraft Elegancia SG2 & překrásná krabice z leštěného ořechového dřeva
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 160 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž Bunka / Chef 8,5" Dellinger Octagonal Desert Iron Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Desert Iron Wood + G10 & délka čepele 215 mm
nůž Bunka / Chef 8,5" Dellinger Octagonal Desert Iron Wood & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) s jádrem VG-10 & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Desert Iron Wood + G10 & délka čepele 215 mm
Exclusivní sada & Gyuto / Chef 165 mm & Petty 95 mm & Paring 75 mm & SOK Soul Of Knife SKD11 & dřevěná dárková krabice
Yanagiba/Sashimi 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 270 mm
Takobiki 360 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 360 mm
Kamagata-Usuba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Unagi-Saki 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & oceli Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Mukimono 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm
Kamagata-Usuba 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 210 mm