Podkategorie
KC-540 Takobiki 300 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 300 mm
KC-545 Hon-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 180 mm
zavírací nůž Santoku Dellinger KARASU & materiál čepeli - jádro z oceli vg10 + 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel)
magnetický držák na nože & akáciové dřevo & pro organizovanou a uklizenou kuchyň & místo pro cca 8 nožů
dranžírovací/krájecí akáciové prkénko kulaté & akáciové dřevo & trvale udržitelný zdroj dřeva
magnetický držák na nože & akáciové dřevo & pro organizovanou a uklizenou kuchyň & místo pro cca 8 nožů
KC-401 Kanetsune Yanagiba 270 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť Red sandal wood black plywood bolster & délka čepele 270 mm
KC-943 Kanetsune Tsuchime VG-1 series Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Tsuchime VG-1 series & japonský kuchařský nůž & ocel VG-1 Stainless steel core /SUS410 Stainless steel (Tsuchime "Mirror" polish) & tvrdost HRC 59-60 & rukojeť Black- plywood, nerezový bolster & délka čepele 165 mm
KB-561 HIGONOKAMI japonský zavírací nůž japonský speciální nůž HIGONOKAMI & nerezová ocel AUS-8 stainless steel & rukojeť z mosazi & délka čepele 75 mm
BBQ nůž Dellinger "D2" SAND Olive & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 Black Coating & délka ostří 165 mm
BBQ nůž Dellinger "D2" SAND Wenge & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 Black Coating & délka ostří 165 mm
damascus BBQ & steaková vidlička & jádro z japonské oceli VG-10 – 66 vrstev damaškové oceli