tašky, saya, kufry a vaky na kuchyňské nože

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

kožená taška na kuchyňské nože Dellinger Skull

PMX76

Nový produkt

ručně šitá taška Dellinger Skull (rolling bag) na kuchyňské nože a mnoho dalšího z prvotřídní odolné, silné a nepropustné kůže s popruhem přes rameno

Více informací

2 999 Kč s DPH

Více informací

ručně šitá taška Dellinger Skull (rolling bag) na kuchyňské nože

.

Dellinger Rolling Bag - je vyrobena z exklusivní 2 mm silné hovězí kůže. Nabízí možnost uskladnění až 10-ti různých nástrojů ( především nožů ) o maximální délce ostří 270 mm - délka celého nože cca 400 mm. Boční kapsa o rozměru 50x12 cm je vhodná pro menší nástroje ( pinzety, odměrky, škrabky,teploměry ) atd. Tato kožená taška je velmi pohodlná na nošení a ušetří mnoho místa. Kůže je voděodolná, snadno se čistí a chrání nože před poškrábáním. Povrch kůže je upraven v atraktivním a rustikálním stylu VINTAGE - s přibývajícím čase je vzhled tašky Dellinger Vintage lepší a lepší !

.

Šířka rozmotané tašky:              50 cm
Délka rozmotané tašky:             64 cm
Délka popruhu:                           110 cm
.

Doporučení a údržba:

Dellinger Rolling Bag z prvotřídní hovězí kůže, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Kůži očistěte vlhkým hadříkem a naimpregnujte olejem, nebo krémem pro impregnaci kůží.
✅ Chraňte před dětmi !
✅ Tašku s noži ukládejte na bezpečné a suché místo.

Dellinger záruka: Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každá taška se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte nejen domácí, ale i profesionální kuchaře.

18 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook