SUPREME Line

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

titanová hluboká pánev se 2 držadly SUPREME Line z litého hliníku Ø 20 + skleněná poklička

OL-24.20

Nový produkt

titanová hluboká pánev se 2 držadly SUPREME Line z litého hliníku Ø 20+skleněná poklička Maximální odolnost - Maximální nepřilnavost

Více informací

1 099 Kč s DPH

Více informací

Titanová hluboká pánev se 2 držadly SUPREME Line z litého hliníku Ø 20 + skleněná poklička

je vzhledem ke svému titanovému nepřilnavému povrchu vhodná pro vaření a pečení jídel bez použití tuku nebo s jeho minimálním množstvím - Vaše jídla tak zůstanou zdravá a bohatá na vitamíny ! Titanová nepřilnavá pánev na palačinky je skvělým nástroj k tomu, jak ukázat doma v kuchyni kdo je nejlepší kuchař. Tvar pánve je konstruován přesně tak, aby tenká palačinka snadno skouzla z povrchu. Smažit můžete jednu dokonalou palačinku za druhou. Pusťte se i do nadýchané omelety nebo placky na wrap. Vysoké hliníkové dno ( 6,5 mm ) přenáší a udržuje stabilní teplotu i po vyjmutí pánve z plamene; což znamená rovnoměrné vaření a značnou úsporu energie. Vysoká kvalita našeho vícevrstvého nelepivého povrchu zesíleného titanem zajišťuje ještě větší nepřilnavost, vysokou odolnost proti otěru a snadné čištění.

.

✅ Odlitý pod tlakem z jednoho kusu hliníku

6,5 mm silné dno vhodné pro všechny zdroje tepla kromě indukce

Vysoké stěny,dno a držáky rukojetí jsou z jednoho kusu materiálu-maximální teplota při použití v troubě je 250°C bez pokličky !

✅ Vhodné pro profesionální i amatérské kuchaře

Extrémně rychlý přenos tepla po celém povrchu

✅ Vnitřní 7 vrstvý nepřilnavý povrch zesílený minerálními částicemi

Vlastnosti  podobné vaření na kameni

✅ Naše produkty neobsahují látky PFOA a nikl (vhodné pro alergiky )

✅ Skvělá nepřilnavost, vysoká odolnost proti otěru a snadné čištění ( doporučujeme ruční mytí )

100% kvalita - vyrobeno v Itálii

Dlouhá životnost

.

SUPREME Line. Elegantní kolekce pánví, pekáčů a grilovacích pánví vyrobených z litého hliníku pod tlakem. Vysoké hliníkové dno přenáší a udržuje stabilní teplotu i po vyjmutí pánve z plamene; což znamená rovnoměrné vaření a značnou úsporu energie. Vysoká kvalita našeho vícevrstvého nelepivého povrchu zesíleného titanem zajišťuje ještě větší nepřilnavost, vysokou odolnost proti otěru a snadné čištění. Při vaření s produkty SUPREME line není nutné používat tuky a vy tak můžete připravit celou řadu zdravých pokrmů. Hrnce a pánve mají rukojeti vyrobené z jednoho kusu odlévaného hliníku, který zajišťuje robustnost a možnost použití přímo v troubě. Při výrobě používáme pouze suroviny certifikované podle evropských předpisů upravujících produkty, které jsou v kontaktu s potravinami. Všechny naše produkty neobsahují látky PFOA, jsou bez niklu, recyklovatelné a šetrné k životnímu prostředí. Supreme Line to jsou pánve a hrnce s dlouhou životností !

.

PÁNVIČKY A HRNCE OD TŘETÍ GENERACE RODINY ZANETTI

Rodinná firma Olympia ( Zanetti ) se nachází v oblasti výroby domácích potřeb ve městě  Lumezzane v provincii Brescia Itálie; zde rodina Zanetti vyrábí pánvičky a hrnce již po 3 generace. Společnost Olympia nabízí na trh inovativní, vysoce kvalitní produkty vyrobené 100% v Itálii. Základ produktů tvoří jádro z hliníku odlitého pod tlakema - velmi kvalitní povrchy jsou aplikované postřikem. Olympia ( Zanetti ) vyrábí nejen jednoduché hrnce a pánve, ale také skutečné nástroje pro každodenní vaření, které jsou ohleduplné ke  zdraví a k životnímu prostředí.

Naše poslání

Vývoj a výroba inovativních, vysoce kvalitních produktů, které jsou šetrné k Vašemu zdraví a životnímu prostředí. Všechny produkty jsou 100% vyrobené v Itálii s garancí vynikající kvality, která vždy uspokojí naše zákazníky a konečné spotřebitele.

.

Dellinger záruka: Začněte si užívat vaření jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní pánvičky a hrnce. Pánve a hrnceod italské rodinné firmy Olympia Zanetti, které Vám přináší Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každá pánev, nebo hrnec se může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook