Shapton Glass

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

8000 brusný kámen, GlassStone SHAPTON 50203HR

SHA-50203HR

Nový produkt

brusný kámen Shapton Glass & hrubost JIS 8000 & 50203HR & vhodný pro nerez ocel Série brusných kamenů GlassStone využívá revoluční design, zajišťuje skvělou použitelnost spočívající v tenkém balení, vytvořené z kombinace skleněných vrstev.

Více informací

1 999 Kč s DPH

Více informací

brusný kámen 8000, GlassStone SHAPTON 50203HR, 1,84 micron

.
Výrobky od  Shaptonu jsou všeobecně považovány za nejlepší keramické brusné kameny z Japonska. Jejich řada Glass je proslulá konzistencí, velikostí a rozestupu brusných částic, laminovaných na podložce z tvrzeného skla tak, aby se zajistila maximální rovinnost brusné plochy. Na rozdíl od jiných kamenů nemusí být kameny  Shapton důkladně namočené ve vodě - před použitím je stačí navlhčit.
Série brusných kamenů GlassStone využívá revoluční design k zajištění skvělé použitelnosti v tenkém balení vytvořeném z kombinace skleněných vrstev.
Široký výběr kamenů umožňuje uživatelům vychutnat si ostření, protože na kamenech Shapton dosáhnete ideální povrchové úpravy pro jakýkoli druh čepele.
Bohatá řada příslušenství se také těší celosvětové popularitě.
Extrémní rovinnost skleněné podložky kamene umožňuje ostření vašich nožů s velkou stabilitou. Skleněná podložka a brusný kámen se dokonale shodují, minimalizují riziko klouzání kamene a zvyšují jeho stabilitu při práci.
Mnoho odborníků po celém světě prohlašuje, že jsou to nejlepší kameny dostupné pro nože, dláta, nástroje a břitvy. Říkají toto: "Jsou nejlepší, protože jsou připevněny ke skleněné podložce, snadno se s nimi manipuluje a skvěle se skladují. Na rozdíl od ostatních vodních kamenů nevyžadují před použitím namáčení a na rozdíl od jiných měkčích kamenů si svou rovinnost zachovají mnohem déle než jakýkoli kámen, který jsme dosud používali. Tato rovinnost   je zásadní pro široké čepele, jako jsou třeba japonské Nakiri. Abrazivní schopnosti kamenů jsou rychlejší a lepší než u jiných druhů kamenů a zjistili jsme, že u těchto kamenů čas, který strávíme ostřením, se dramaticky snížil a také se zlepšila kvalita ostří, které dokážeme získat. Bez váhání bychom je doporučili jakémukoli brusičovi, který chce zdokonalit svoji práci“.
.
✅ kvalitní brusný kámen Shapton Glass
✅ Japonská výrobní technologie
✅ silnější brusná síla
✅ vysoce efektivní ostření
✅ zrnitost brusného kamene JIS: 2000, 1,84 micron
✅ dlouhá životnost brusného kamene – extrémně nízké opotřebení
✅ velmi rychlý brusný a leštící efekt
✅ rozměr brusného kamene s podložkou: 210x70x10mm
✅ tloušťka kamene 5mm
✅ vhodné i pro ty nejtvrdší ocele
✅ skleněná podložka zajišťuje stabilitu při broušení, brání prohnutí kamene
✅ brusný kámen lze použit i s olejem (nedoporučujeme)
✅ brusný kámen stačí před použitím polít vodou - lepší je však namočit celý brusný kámen na několik minut do vody (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia)
✅ brusný kámen vhodný k broušení ostří s vyjímkou keramických nožů. Je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Brusné kameny od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv brusný kámen, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook