Sakon + "Vee-tech"

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Chef / Gyuto 210 mm - Hokiyama - Sakon + Vee-tech

17122

Nový produkt

Hokiyama - Sakon + nůž Gyuto 210 mm Vee-tech

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

5 999 Kč s DPH

Více informací

Hokiyama Sakon + Vee-Tech


Where craftsmanship meets aeronautical technology Vee-Tech


Inovativní přístup k řezání, který je inspirovaný novými technologiemi, funkčností a klasickým Japonským designem.


Před 2300 začali lidé v Japonsku kovat železo k výrobě nástrojů. V průběhu 14. století se zde objevily řezné nástroje, podobné dnešním kuchyňským nožům. Během uplynulých staletí kováři a řemeslníci vyvinuli mnoho druhů ocelí a typů nožů. V roce 2010 byla vyrobena inovativní čepel, která má samo-regenerační břit.


Vee-Tech je zbrusu nové patentované zpracování, které bylo původně vyvinuté pro letadla a kosmické lodě. Přineslo vynikající ostří, které vydrží ostré déle, než kdykoliv předtím ! Toto zpracování nahrazuje ostří z tradiční oceli za slitinu oceli s mikro karbidem.


Zatavením mimořádně tvrdých částic mikro karbidu do oceli vzniká čepel s high-tech pancéřovou ochranou, která se během používání sama obnovuje. Regenerace probíhá díky rozdílu tvrdostí oceli a mikro karbidu. Tento fenomén regenerace je podobný jako u žraločího zubu – pokud se jedna část rozbije, automaticky se obnovuje a k tomu zvětšuje. To je tajemství, proč Vee-Tech ostří dokáže udržet svou neuvěřitelnou ostrost bez ostření. Tato neuvěřitelná retence břitu a ostrost, byla ověřena testy u společnosti CATRA a profesionálními kuchaři v praxi.


Další výhodou Sakon + Vee-Tech ostří je, že jej můžete brousit podle potřeby kdykoliv za použití konvenčních brousků, protože má čepel na bázi nerezové oceli. Tyto nože můžete tedy používat jak v domácí, tak i v profesionální kuchyni.


Sakon + má jedinečnou rukojeť ze syntetického mramoru, který je zobrazením elegance a chladné krásy. Materiál je neporézní a při správném čištění ( vodou a čistícím prostředkem ) odolává plísním a bakteriím. To je veškerá péče, kterou Váš nůž Sakon + potřebuje.


Kvalitní nůž nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


1 další produkt ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook