RISAM

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

srovnávací blok brusných kamenů, RISAM RW011

RI-RW011

Nový produkt

Srovnávací blok brusných kamenů & hrubost JIS # 180 & RISAM RW011 Udržujte své brusné kameny neustále rovné, použijte náš srovnávací blok. Již žádné starosti s nerovnými kameny a zvlněným povrchem. Rychlá a dokonalá údržba kamenů při broušení. Pracujte jako profíci, kameny se vám za to odmění.

Více informací

599 Kč s DPH

Více informací

srovnávací blok brusných kamenů, RISAM RW011

.

Výkonný keramický srovnávač ploch brusných kamenů.  Drážkovaná plocha pro odvod odbroušeného materiálu zajišťuje 100% funkci srovnávacího bloku. Brusné kameny kontrolujte při a po každém broušení. Pokud budete mít brusnou plochu neustále rovnou, bude tomu odpovídat i konečný výsledek vaší práce. Rovné, přesné a ostré břity, to je přece váš cíl.  S naším srovnávačem budete toto mít na dosah ruky.


✅ keramický srovnávací blok na brusné kameny
✅ použitelný pro různé rozměry kamenů
✅ srovnání kamenů různých hrubostí
✅ zajištuje potřebnou rovinnost brusné plochy
✅ podporuje přesnost při broušení
.
Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !

21 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook