ŘADY

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

ARCOS BROOKLYN, SADA NOŽŮ S BLOKEM 5 ks

194000

Nový produkt

6 459 Kč s DPH

Více informací

NOŽE ARCOS BROOKLYN
 
Tato kuchyňská sada se skládá z kuchyňských nůžek ref. 784911 (195 mm) a tří kovaných nožů řady Brooklyn: nůž na zeleninu ref. 190123 (100 mm), kuchařský nůž ref. 190423 (150 mm) a kuchařský nůž Rocking Santoku ref. 191623 (190 mm). Vše je organizováno do stylového bílého bloku. Tato krásná a neobvyklá sada přiláká ve vaší kuchyni spoustu pohledů.
 
Řada BROOKLYN, vyrobená z nerezové oceli NITRUM, kovaná z jednoho kusu oceli bez jakéhokoliv druhu svařování a s rukojetí BACTIPROOF, je to nejlepší, co značka ARCOS nabízí. 
 
 
BROOKLYN stejně tak jako řada MANHATTAN vyniká svým speciálním "hedvábným" ostřím, ve kterém se zrcadlí znalosti mistrů ARCOS v kombinaci s novými technologiemi, tak aby bylo dosaženo jedinečného řezu, který nenechá nikoho lhostejného. 
 
Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní exkluzivní nerezové oceli NITRUM®. NITRUM® je patentovaná ocel s obsahem dusíku, ekologická a dostupná pouze u nožů Arcos. Poskytuje větší tvrdost, vyšší ostrost a zlepšuje udržování ostrosti hran. Vylepšená mikrostruktura poskytuje větší odolnost proti korozi a skvrnám. 
 
Rukojeť je vyrobena z micarty. Micarta je oblíbená u nožířů pro svou odolnost a houževnatost. Je velmi tvrdá a odolná vůči vysokým teplotám. A modrá barva dodává nožům na výjimečnosti.
 
Nýty na rukojeti jsou z nerezové oceli, což zajišťuje trvalou odolnost proti korozi a vypadnutí.
 
Vyrobeno v Albacete – Španělsko.
 
Záruka 10 let. 
 
 
 

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook