PRO-J Hammer-eye forged blade

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Utility 120 mm Kanetsugu PRO-J Hammer

6001

Nový produkt

Kanetsugu Utility PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 120 mm

Více informací

1 999 Kč s DPH

Více informací

Japonský univerzální nůž Utility 120 mm série PRO-J Hammer


Tento japonský nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z oceli ZA-18 jedinečným a nenapodobitelným.


Nůž Utility 120 mm Kantsugu PRO-J má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli ZA-18, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel ZA-18 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli ZA-18 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli AUS-2.


Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost.


Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající ocel ZA-18 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým Hammered (Tsuchime) vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.


Rukojeť západního styluje vyrobena z materiálu Black-Pakkawood s ozdobným červeným kroužkem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti. Materiál Pakkawood je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo.

.

Celková délka: 230 mm
Délka ostří:
120 mm
Délka rukojeti: 110 mm
Hmotnost: 80 g


Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.

Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan)

Vyrobeno v Japonsku.


Aby byl vždy ostrý ...


Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.

Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


BrouseniWeb.jpg
Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook