nože s pevnou čepelí

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Dellinger Damask Iron Wood

MB-DD2015K162Z

Nový produkt

nůž Dellinger Damask Iron Wood & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - uhlíková damašková ocel ( damascus steel ) & délka ostří 145 mm

Více informací

1 899 Kč s DPH

Více informací

nůž Dellinger Damask Iron Wood

.

Exklusivní lovecký nůž s pevnou čepelí z damascénské oceli a střenkou z exotického dřeva Iron Wood. Nůž je vyroben z 352 ručně překládaných vrstev ocelí 1095 a 15n20. Vysoký obsah uhlíku 1095 dává tomuto noži extrémně ostré a trvanlivé ostří. Uhlíkové oceli je mnohem snazší ostřit než nerezové nože. Postupem času Váš nůž přijme krásnou patinu a stane se jedinečným uměleckým dílem, které je zcela Vaše.

.

Celková délka:         255 mm
Tloušťka ostří:              4 mm

Délka ostří:               145 mm
Váha nože:                212 g
Materiál rukojeti:     Iron Wood     

.  

Střenka nože je vyrobena z exotického dřeva Iron-Wood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Obsah minerálů v půdě dodává dřevu jinou a odlišnou barvu. Základní barva dřeva má tendenci mít rozsah od světlého medu po jemný oranžový nádech. Toto dřevo je těžší než voda a díky velmi náročné opracovatelnosti je možné ho naleznout pouze na rukojetích nožů, nebo velmi drahých a jedinečných sochařských dílech.

Pouzdro je vyrobeno z hovězí kůže.

Čištění loveckého nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

Ostření nože: pro ostří loveckého nože z damaškové uhlíkové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Vyrobeno v Pákistánu

.
Dellinger záruka: Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook