koření & sůl & kampotský pepř

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

Kořenící směs Rub Ghost Chilli 75g

SF-275026

Nový produkt

Tento doslova ohnivý přípravek není pro slabé povahy! Kořenící směs Rub Ghost obsahuje dva druhy chilli-Birds Eye a Naga-Jolokia. CHILLI papričky odrůda BIRD´S EYE mají pálivost mezi 50 000 – 100 000 jednotek UHT. Patří mezi hodně pálivé druhy červených chilli papriček. Tento druh pro svou pálivost si vysloužil přezdívku "africký ďábel.  Složení:  sůl (30%), Birds Eye chilli vločky (10%), vločky uzené papriky (paprika, kouřové aroma), mletá paprika, uzené chilli vločky (3%) (chilli, kouřové aroma), hnědý cukr, cukr, cibule, granule česneku, Naga-Jolokia chilli vločky (3%), separační činidlo: oxid křemičitý, prášek citronové šťávy (maltodextrin, citronová šťáva), extrakt papriky.

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

151 Kč s DPH

Více informací

koření Rub Ghost Chilli 75g

.
Doslova ohnivý přípravek, který není vhodný pro slabé povahy!
Kořenící směs Rub Ghost obsahuje dva druhy papriček (chilli-Birds Eye a Naga-Jolokia)

.
CHILLI papričky odrůda BIRD´S EYE mají pálivost mezi 50 000 – 100 000 jednotek UHT. Patří mezi hodně pálivé druhy červených chilli papriček. Tento druh pro svou pálivost si vysloužil přezdívku "africký ďábel." Co to ovšem je oproti druhé, mnohem ďábelštější papričce z této směsi – NAGA-JOLOKIA! Ta obsahuje až 1 041 427 jednotek Scovilleovy stupnice (SHU) a až do roku 2007 byla uznávaná jako nejpálivější chilli na světě. Pěstuje se v Indii, Bangladéši a na Srí Lance, kde se jí říká Nai Miris (Cobra Chilli). V Indii se používá jako homeopatický lék na žaludeční onemocnění, jako koření a také jako ochrana ve vedrech (zvyšuje pocení, čímž se snižuje teplota organismu), rozmazává se na ploty, nebo se přidává do dýmovnic k ochraně proti divokým slonům. Jako zbraň se využívá v kouřových granátech (např. k vyhnání protivníka z úkrytu) a jako velice účinný pepřový sprej.Pokud tedy sáhnete po „Duchu Chilli“, a přidáte ho na vaše grilovaná masa v podobě marinády rozmíchaná s trochou oleje, nebo jen tak lehce poprášíte hamburgery, zeleninu či pokrmy z drůbeže, rozhodně každého upozorněte na pálivost.

.
✅ praktická dóza s dávkovacími otvory, které umožňují pohodlné dávkování koření
✅ Pikantní kořenící směs v thajském stylu
✅ bez jakýchkoliv konzervačních látek
✅ široké využití v pokrmech Thajské kuchyně
✅ bez přidaných umělých barviv a příchutí
✅ velmi pálivé
.
Důležté informace:.
Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.
.
Složení produktu: Mořská sůl (30%), Birds Eye chilli vločky (10%), vločky uzené papriky (paprika, kouřové aroma), mletá paprika, uzené chilli vločky (3%) (chilli, kouřové aroma), hnědý cukr, cukr, cibule, granule česneku, Naga-Jolokia chilli vločky (3%), separační činidlo: oxid křemičitý, prášek citronové šťávy (maltodextrin, citronová šťáva), extrakt papriky.
.
Vyrobeno v Jihoafrické republice
.
Klíčová slova: Cape Herb & Spice, chili, chili rub, chilli aroma, Spice Ghost, Naga Jolokia, Chilli Papper

18 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook