koření & sůl & kampotský pepř

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

portugalská směs koření Rub Peri Peri 100g

SF-275015

Nový produkt

Pikantní portugalská kořenící sůl - vyrobené z chilli papriček, citronu a papriky přidává kuřecímu masu, krevetám nebo steakům lahodně ohnivou a pikantní chuť. Používá se jako koření, marináda nebo stolní koření. Složení: Mořská sůl (45%), hnědý cukr, česnekový prášek (10%), chilli (8%), sladká paprika (6%), černý pepř, žlutá hořčičná semena, separační činidlo: oxid křemičitý, prášek citronové šťávy (maltodextrin, citronová šťáva), kouřová příchuť. Upozornění: Vyrobeno v továrně, která zpracovává celer, lepek, hořčici, sezamová semínka, sóju a oxid siřičitý.

Více informací

129 Kč s DPH

Více informací

kořenící směs Rub Portuguese Peri Peri 100g

.

lehce pikantní koření (kořenící sůl) v portugalském stylu vyrobené z chilli papriček, citronu a papriky. Přidává kuřecímu masu, krevetám nebo steakům lahodně ohnivou a pikantní chuť. Používá se jako koření, nebo do marinád. Již od roku 1994 neustále zdokonalují sortiment kořeněných chutí a vůní. Cape Herb & Spice se snaží poskytovat svým zákazníkům nejvyšší možnou kvalitu. Jejich koření a kořenící směsi neobsahují umělé barvy, příchutě, a konzervační látky. Jihoafrické Kapské město bylo po staletí důležitou zastávkou obchodu s kořením mezi Evropou a Asií. V sortimentu Cape Herb & Spice naleznete kořenící směsi a koření vhodná pro africkou, středomořskou, ale i Indickou kuchyni. Vychutnejte si s námi tuto jedinečnou rozmanitost chutí z celého světa.

.

✅ praktická dóza s dávkovacími otvory, které umožňují pohodlné dávkování koření

✅ úžasná směs koření portugalské chuti, vyrobeno z pečlivě vybraných bylin a koření

✅ bez jakýchkoliv konzervačních látek

✅ přidává exotickou chuť a vůni do zeleniny, těstovin, masa nebo rybích pokrmů, brambor a ostatních příloh

✅ bez umělých barviv a příchutí

✅ ideální pro BBQ - ideální pro dochucení všech pokrmů, teplých steaků a grilované zeleniny, drůbeže

✅středně pálivé

.

Důležté informace:

Dellinger s.r.o. není výrobcem tohoto zboží. Balení produktu a související dokumenty mohou obsahovat informace, které se liší od informací uvedených na našich webových stránkách. Doporučujeme Vám proto, aby jste si před použitím zboží prostudovali informace nejen na našich webových stránkách, ale i na obalu produktu. Vždy si pozorně přečtěte štítky, varování a pokyny, které se dodávají se zbožím.

.

Složení produktu

Mořská sůl (45%), hnědý cukr, česnekový prášek (10%), chilli (8%), sladká paprika (6%), černý pepř, žlutá hořčičná semena, separační činidlo: oxid křemičitý, prášek citronové šťávy (maltodextrin, citronová šťáva), kouřová příchuť.
Může obsahovat stopy celeru, lepku, sezamu, sóji a siřičitanu.

.

Vyrobeno v Jihoafrické republice

.

Klíčová slova: Cape Herb & Spice, Spice, koření z Jižní Afriky, kořenící sůl, Peri Peri, Peri Peri, rub, kořenící sůl


18 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Follow us on Facebook