Prohlédnuté produkty
Mioroshi-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře...
KNTN-G-67
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
nůž Mioroshi-Deba 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Mioroshi-Deba 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
.
Velmi ostrý japonský nůž Mioroshi-Deba 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Ve srovnání s klasickou velkou Debou je čepel Mioroshi Deba uzší, tenčí a má ostřejší špičku. Mioroshi Deba se dokonale hodí k filetování a porcování ryb, ale také dokáže ryby docela dobře krájet. Často je Mioroshi Deba považována za kombinaci Hon-deba a Yanagiba. Vzhledem k tenčímu a ostřejšímu ostří je také ale Mioroshi Deba křehčí a vyžaduje značné odborné znalosti k použití a práci, než klasická Deba. Bez těchto znalostí a praxe může při standartním použití dojít k poškození čepele. Mioroshi Deba je také méně ideální pro jemné porcování ryb. I přes tyto nedostatky je Mioroshi Deba obzvláště oblíbená u profesionálních japonských kuchařů, protože při použití s dostatečnými dovednostmi dokáže provádět většinu úkolů, ke kterým se běžně používají specializovanější nože jako Yanagiba nebo Hon Deba.
Přesto i ty nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
.
Délka rukojeti: 132 mm
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 330 mm
Hmotnost: 170 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Mioroshi-Deba 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Hitachi White Steel #3 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal...
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 210mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 180mm KIYA Suminagashi Damascus &...
Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Ajikiri (malá Deba) 118 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Gyuto/Chef 180 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž...
sada nožů - box 3 ks Sekyriu Japan & Santoku 174 & Sashimi 210...
SXLTO-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft Senzo Twisted...
SXLTO-02 nůž univerzální špikovací, na ovoce a zeleninu Petty 150 mm...
SXLTO-03 nůž Santoku 143 mm Suncraft Suncraft Senzo Twisted Octagon...
SXLTO-04 nůž Santoku 167 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus...
SXLTO-05 nůž Gyuto / Chef 200 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon...
SXLTO-07 nůž Sashimi 210 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus...
Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem...
KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia & japonský kuchařský...
KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský...
Exclusivní dárková sada KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia SG2 &...
Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský...
Kanetsugu Utility PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Santoku PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře...
Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...