Prohlédnuté produkty
Mukimono 180 mm, nůž šéfkuchaře...
KNTN-G-61
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
nůž Mukimono 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series
Mukimono 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
.
Extrémně ostrý japonský nůž Mukimono 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Mukimono je styl krájení zeleniny nebo ovoce a má připomínat chuť čtyř ročních období. Nože tvaru Mukimono mají tvar čepele podobnou jako Usuba, ale jsou mnohem tenčí a mají menší rozměry. Stejně jako je to u Kiritsuke, mají i nože stylu Mukimono „zastřiženou špičku“, podobnou tanto čepeli, která je hlavně určena k provádění výše zmíněných dekorativních řezů, ale je také užitečná pro další práce, které vyžadují přesné krájení, vyřezávání nebo zdobení měkkých příloh z ovoce ,zeleniny nebo hub. Nože Mukimono jsou někdy označovány za své delší a silnější příbuzné, Kiritsuke. Čepel Mukimono je mnohem rovnější než Kiritsuke, která se bude mírně stáčet blíže ke špičce, aby se usnadnil přirozenější krájecí pohyb, zatímco přímá čepel Mukimono má přesně krájet zeleninu jedním plynulým pohybem.
Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
.
Délka rukojeti: 130 mm
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 315 mm
Hmotnost: 140 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Mukimono 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Hitachi White Steel #3 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal...
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 210mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Damascus &...
nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 180mm KIYA Suminagashi Damascus &...
Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Ajikiri (malá Deba) 118 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Sashimi ( Yanagiba ) 210 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž...
nůž Gyuto/Chef 180 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž...
sada nožů - box 3 ks Sekyriu Japan & Santoku 174 & Sashimi 210...
SXLTO-01 nůž na ovoce a zeleninu Paring 80 mm Suncraft Senzo Twisted...
SXLTO-02 nůž univerzální špikovací, na ovoce a zeleninu Petty 150 mm...
SXLTO-03 nůž Santoku 143 mm Suncraft Suncraft Senzo Twisted Octagon...
SXLTO-04 nůž Santoku 167 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus...
SXLTO-05 nůž Gyuto / Chef 200 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon...
SXLTO-07 nůž Sashimi 210 mm Suncraft Senzo Twisted Octagon Damascus...
Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem...
KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia & japonský kuchařský...
KIRITSUKE / Petty 150mm Suncraft Elegancia SG2 & japonský...
Exclusivní dárková sada KIRITSUKE / Chef 8" Suncraft Elegancia SG2 &...
Kanetsugu Kiritsuke / Sujihiki 240 mm & Damascus SPG2 & japonský...
Kanetsugu Utility PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Santoku PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře...
Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž...