KUCHYŇSKÉ NOŽE

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Mukimono 180mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

KNTN-G-61

Nový produkt

Mukimono 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Honso Kanemasa G-Series & japonský kuchařský nůž & ocel Hitachi White Steel #3 HRC 60-61 & rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie - bolster z bůvolího rohu & délka čepele 180 mm

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

6 799 Kč s DPH

Více informací

japonský nůž šéfkuchaře Mukimono 180 mm

Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series

.

Extrémně ostrý japonský nůž Mukimono 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series. Mukimono je styl krájení zeleniny nebo ovoce a má připomínat chuť čtyř ročních období. Nože tvaru Mukimono mají tvar čepele podobnou jako Usuba, ale jsou mnohem tenčí a mají menší rozměry. Stejně jako je to u Kiritsuke, mají i nože stylu Mukimono  „zastřiženou špičku“, podobnou tanto čepeli, která je hlavně určena k provádění výše zmíněných dekorativních řezů, ale je také užitečná pro další práce, které vyžadují přesné krájení, vyřezávání nebo zdobení měkkých příloh z ovoce ,zeleniny nebo hub. Nože Mukimono jsou někdy označovány za své delší a silnější příbuzné, Kiritsuke. Čepel Mukimono je mnohem rovnější než Kiritsuke, která se bude mírně stáčet blíže ke špičce, aby se usnadnil přirozenější krájecí pohyb, zatímco přímá čepel Mukimono má přesně krájet zeleninu jedním plynulým pohybem.
Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a rukojeť ve tvaru písmene D ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        130 mm
Délka čepele:          180 mm
Celková délka:        315 mm
Hmotnost:                140 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Mukimono 180 mm Kanetsune Honsho Kanemasa G-Series z oceli Hitachi White Steel #3. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

.

✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli Hitachi White Steel #3 doporučujeme použití 

diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

✅ Vyrobeno v Japonsku

✅ Nůž je prioritně určen pro držení v pravé ruce

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.



30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook