HAND MADE Series

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž steakový Dellinger Damascus BBQ VG-10

K-H88

Nový produkt

damascus BBQ & steakový nůž & jádro z japonské oceli VG-10 – 66 vrstev damaškové oceli

Více informací

2 299 Kč s DPH

Více informací

nůž steakový Dellinger Damascus BBQ VG-10

.

Nejvyšší úroveň příborů jakou si jen umíte představit ! Neuvěřitelně ostré s neotřelým designem. Tento excelentní nůž jistě překvapí jak hosty, tak i vás. Když se zařízne do masa - poskytne vám perfektně čisté, rovné plátky. Tím zajistí, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku. Pokud chcete to nejlepší, tak si tento nůž zaslouží místo na Vašem stole. Patříte-li k lidem u kterých je gril a grilování oblíbená činnost - tento nůž Dellinger BBQ  je prostě to co musíte mít ! V kombinaci s vidličkou Dellinger BBQ získáte nenahraditelný set nejen pro Vaše garden párty.

Nůž má velmi ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg-10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R61 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli.

Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu exotického ebenového dřeva. Rukojeť je ozdobena a zpevněna 3 nýty. Střední nýt je ozdoben japonským znakem (samurajů)

.

Délka rukojeti nože:        145 mm
Délka čepele:                     75 mm
Celková délka:                 220 mm
Hmotnost:                         150 g

.

Doporučení a údržba:

✅ steakový nůž z oceli VG-10, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte steakový nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte steakový nůž jako páčidlo, nebo šroubovák a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte steakový nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Steakový příbor ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Dellinger záruka: Nože a příbory od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

22 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook