FILETOVACÍ

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?
Arcos 2900, FILETOVACÍ NŮŽ 250 mm Zobrazit větší

ARCOS 2900, FILETOVACÍ NŮŽ 250 mm

295522

Nový produkt

811 Kč s DPH

Více informací

NOŽE ARCOS 2900
 
V řadě 2900 najdete nejrozmanitější kuchyňské nože, které se používají k sekání, krájení jak bylin, tak i zeleniny, ovoce, masa a ryb.
 
Profesionální nože a nástroje Arcos 2900 jsou navrženy pro profesionály. Jsou vyrobeny z NITRUM®, exkluzivní nerezové oceli firmy Arcos.
 
Rukojeť profesionální řady 2900 je ergonomická a pohodlná pro dlouhé používání. Je vyrobena z vstřikovaného polypropylenu (PP), plastu, odolného proti vysokým teplotám (120-130°C), nárazu a skluzu. Vstřikovací proces zajišťuje trvalé a bezproblémové spojení rukojeti a čepele.
 
Barva rukojeti umožňuje klasifikaci nožů na základě druhu potravin, čímž se dosáhne lepší kontroly ze zdravotního pohledu, to vše na základě evropských norem.
 
Žlutá: vařené maso
Červená: syrové maso
Modrá: syrové ryby
Zelená: syrová zelenina a ovoce
Hnědá: syrová zelenina
Bílá: pekařství a mléčné výrobky
Černá: Víceúčelová
 
BACTIPROOF SILVER® je antibakteriální systém, který se aplikuje na rukojeť, aby se zabránilo množení a přítomnosti bakterií, hub nebo plísní. Snižuje jejich výskyt o 99,9%. Rukojeť je tedy hygieničtější a ani nepohlcuje pachy.
 
Čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli NITRUM®. NITRUM® je patentovaná ocel s obsahem dusíku, ekologická a dostupná pouze u nožů Arcos. Poskytuje větší tvrdost, vyšší ostrost a zlepšuje udržování ostrosti hran. Vylepšená mikrostruktura poskytuje větší odolnost proti korozi a skvrnám. 
 
Nože jsou určeny jak pro profesionální, tak pro domácí použití.
 
Vyrobeno v Albacete – Španělsko.
 
Záruka 10 let.
 

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook