Dellinger® - kamado grily (keramické vejce) Smoke&Fire

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

keramická pec nejen na pizzu Dellinger Smoke&Fire

FSE-TPO+G

Nový produkt

vestavný teploměr pro měření vnitřní teploty 2 madla pro bezpečné uchopení nožičky pro bezpečnou vzdálenost od povrchu stolu pizza kámen průměr 345mm

Více informací

7 999 Kč s DPH

Více informací

keramická pec (nejen na pizzu) Dellinger Smoke&Fire


barva: šedá

síla keramické stěny: 25 mm
vnitřní průměr: 500
průměr pizza kamane: 345 mm

materiál: keramika s barevnou glazurou

záruka:

  • 1 rok: těsnění, teploměr a dřevěné součásti
  • 3 roky: keramické součásti grilu (vyjma mechanického poškození)
  • 5 let: kovové a litinové součásti

.

Snadné použití. Úžasná chuť !

Tato keramická pec na pizzu vám přinese nevšední zážitky a radost do Vaší zahrady a domácnosti. Příprava a pečení koláčů a pizzy je vždy zábavné. Každý z nás si může připravit svou vlastní pizzu a sledovat, jak se peče přímo před námi na stole.

Zapálíte hromádku menších kousků tvrdého a vyschlého dřeva (případně dřevěného uhlí) v zadní části keramické pece. Zhruba po 15 - 30 minutách je vaše pizza pec tak horká, že můžete zbytek dřeva nebo dřevěného uhlí zastrčit ke krajům keramické pece.  Na keramický pizza kámen položíte pizzu, nebo koláče a vsunete do pece. Během pečení občas pizza kámen pootočte a za pár minut máte upečeno do zlatova :-)

..

Keramickou pec Dellinger Smoke&Fire můžete bohatě dovybavit příslušenstvím, jako jsou: pizza kameny, držáky na papriky, lopatky, pohrabáče atd. Doporučujeme též zakoupit kvalitní dřevěné uhlí, nebo grilovací brikety, které Vám zaručí ty nejlepší výsledky.

.

Dellinger Smoke&Fire záruka: Keramické pece a grily od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Připravený a smontovaný gril, nebo pec Vám bude doručena na Vámi určené místo, kde Vás můžeme proškolit základy obsluhy. Stačí pouze zapálit a Vaše grilovací a pizza párty může začít

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook