Clad AUS-10 steel

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

nůž Paring 90 mm - Suncraft - SENZO CLAD

AS-06

Nový produkt

nůž na ovoce a zeleninu Petty 90mm Suncraft Clad  & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli AUS-10 & západní rukojeť z materiálu Pakawood se 3 nýty & délka čepele 90 mm

Více informací

2 179 Kč s DPH

Více informací

SENZO CLAD nůž Paring 90 mm Suncraft

.

nůž Paring 90 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu.

.

Délka rukojeti:        105 mm
Délka čepele:           90 mm
Celková délka:        202 mm
Hmotnost:                  80 g

.

Nože Senzo Clad Collection jsou vyrobeny z 3 plátové oceli AUS-10 o tvrdosti  (58 +/- 1 HRC ). Ocel AUS-10 má stejný obsah uhlíku jako ocel 440C, ale méně chromu, takže je více houževnatá a korozně méně odolná než 440C. Přidáním vanadu se u všech zvýšila odolnost proti opotřebení. Rukojeť je vyrobena z materiálu PAKAWOOD ( napodobenina ebenového dřeva ) Materiál PAKAWOOD je velmi dobře odolný proti vodě ,vlhku a je zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že materiál nebude korodovat, oxidovat, nebo se v průběhu času stane měkčím a křehčím. Tento materiál nepotřebuje prakticky žádnou údržbu na rozdíl od tradičních materiálů jako je dřevo.

.

Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Paring 80 mm z japonské oceli AUS-10 nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z oceli AUS-10 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

.

Vyrobeno v Japonsku

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook