brousky

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

brousek V - protahovací, RISAM RM011

RI-RM011

Nový produkt

Brousek V - protahovací, RISAM RM011 kuchyňský protahovací V-ostřič nožů & RISAM RM011 & pružinová konstrukce & kompaktní design & vhodný i pro outdoor. Naostřete svůj nůž jako profesionál, rychle a bez zbytečných příprav

Více informací

199 Kč s DPH

Více informací

Brousek V - protahovací, RISAM RM011

.

Představujeme vám moderní designový ostřič vašich kuchyňských nožů. Nyní pro vás bude broušení jednoduché a rychlé. Využijte všech výhod, který tento V-ostřič přináší. Všichni ocení jeho rychlost, přesnost a všestranost. Využijete ho v kuchyni, oceníte ho při outdooru, potřebují ho rybáři, hodídí se lovcům do lesa.

1. Jedinečná vestavěná pružinová konstrukce zajišťuje ostří nože ostřící 3-4 tahy ostření.
2. Nastavitelné úhly ostření od 15 do 45 stupňů.
3. Hrubé ostření a jemné honování 2 stupně v 1.
4. Použitelné pro kovové i zoubkované nože.
5. Protiskluzové silikonové podložky ve spodní části.


Návod k použití: 1/ Nejprve je nutné zarovnat ostří, toto je důležité u hodně tupých nebo poškozených nožů, nůž vložte do ostřiče ve vodorovné poloze a v této poloze velkým přítlakem protáhněte 2x-3x ostřičem. 2/Nyní můžete začít s broušením ostří, nůž protahujte od rukojeti nože ke špičce, špička nože musí směřovat dolů, na nůž tlačte pouze mírně, opakujte 4x-8x. 3/Poslední krok broušení je dobroušení ostří, doleštění břitu, nyní zvolte opačný postup, kdy špička nože směřuje vzhůru a velmi malým přítlakem nůž protáhněte ostřičem 3x-5x. pokud tento krok budete v kuchyni používat co nejvíce, budou vaše nože neustále ostré. 4/Po broušení nezapomeňte nůž i ostřič důkladně opláchnout vodou.

Upozornění:1/ Brousek není vhodný pro keramické nože 2/ Při broušení nevyvíjejte velký tlak, mohlo by dojít k poškození nože, nebo brousku. 3/ Brousek nedávejte do myčky na nádobí, nebo do vody. 4/ Brousek a nabroušené nože skladujte mimo dosah dětí – předejdete tím zbytečným nehodám.
.

Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý produkt se může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !

4 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook