břitvy

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

břitva Dellinger D2 Antlers

MB-DD-14-0166

Nový produkt

břitva Dellinger D2 Antlers & leštěná ocel D2 & s koženým cestovním pouzdrem

Více informací

1 399 Kč s DPH

Více informací

břitva Dellinger D2 Antlers

..
Velmi kvalitní, ručně vyrobená břitva s čepelí z oceli D2 o tvrdosti 59-60 HRC. Použití této velmi tvrdé oceli zajišťuje extrémní řezné vlastnosti. Čepel je broušena pod úhlem 15-20 stupňů a zajišťuje velmi jemné a optimální oholení. Rukojeť je ručně broušena z paroží. Vyváženost této břitvy je naprosto dokonalá a holení s břitvou Dellinger Antlers bude pro Vás jedinečným potěšením a zážitkem. Tato břitva je vhodná jak pro začátečníky, tak pro zkušené samuraje. S náležitou péčí se z této břitvy stane přítel na celý Váš život a kdo ví, možná i Vaše vnoučata se oholí s touto Vaší jedinečnou břitvou !
.

Zatímco ostrost čepele je nutností, tak rukojeť nejsou kladeny žádné podmínky pro kvalitu oholení. Rukojeť prostě závisí na Vašem vkusu a rozhodnutí. Samozřejmě, levnější břitva, nebo strojek s plastovou rukojetí Vás oholí stejně důkladně jako s rukojetí z drahého dřeva. Nicméně, pokud hledáte skutečný šperk a máte doma lovce, vyberte si rukojeť z paroží.
.
Délka složená:      165 mm
Délka rozložená:   250 mm
Váha:                        88 g
.
Dellinger záruka: Produkty Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každá břitva se může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. S dárkem od nás jednoznačně překvapíte a potěšíte !

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook