BAZAR - nekompletní, nebo poškozené nože

Prohlédnuté produkty

  • Banner

  • KDE NÁS NAJDETE?

BAZAR!!! zavírací nůž DELLINGER Melting Rain CPM S90V Flipper, 100 pcs limited edition

K-H112BAZAR

Nový produkt

BAZAR!!! -  No. 063/100 rýha na bolsteru viz foto zavírací nůž & DELLINGER Melting Rain CPM S90V Flipper & EDC knife & CPM S90V Powder Steel & 65 HRC 

Více informací

Upozornění: poslední kus skladem!

15 999 Kč s DPH

Více informací

BAZAR!!! -  No. 063/100 rýha na bolsteru viz foto

Exklusivní model velkého zavíracího nože DELLINGER Melting Rain CPM S90V Flipper nabízí maximální řezný výkon. Na výrobu tohoto zavíracího nože, byly použity nejmodernější a nejkvalitnější materiály, které jsou v současné době dostupné. Není to jen obyčejný zavírací nůž, Melting Rain flipper je nůž se zcela vytříbeným vzhledem a dojmem. Čepel je vyrobena z vynikající práškové oceli CPM S90V, která dosahuje tvrdosti 65 HRC a je velmi odolná vůči opotřebení a poškození. Ostří je uloženo v keramických ložiscích, které umožní bleskovou reakci a otevření nože. Střenka nože je v kombinaci TIMASCUS (titanový damašek) a karbonu. DELLINGER Melting Rain CPM S90V Flipper je masivní taktický nůž převlečený do kabátu gentlemana.

.

materiál čepele: CPM S90V

tvrdost čepele: 65 HRC

mechanika zavírání: keramické kuličkové ložisko

materiál rukojeti: TIMASCUS + Karbon

pojistka: liner lock

typ klipu: TIMASCUS, jednostranný (pravý)

pouzdro: bez pouzdra

otvor pro paracord: ne

délka celkem: 225,00 mm

délka ostří: 90,00 mm

délka v zavřeném stavu: 134,00mm

síla čepele: 4,00 mm

tloušťka střenky: 19,00 mm

váha: 270 g

země původu: Čína



✅ čištění loveckého nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.


Dellinger záruka: Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům.

12 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook