Prohlédnuté produkty
KC-360 Santoku / Chef 165 mm, nůž šéfkuchaře...
KNTN-KC-360
Nový produkt
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
nůž Santoku 165mm Kanetsune 555- Series
KC-360 Santoku / Chef 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mmPříjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
.
Velmi ostrý japonský nůž Santoku/Chef 165 mm Kanetsune 555-series z japonské nerezové oceli DSR-1K6 s vysokým obsahem uhlíku od společnosti Daido Steel Co., Ltd. Nůž SANTOKU je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a klasická oválná rukojeť z PLYWOODU Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonská preciznost a nové technologie činí tento nůž z nerezové oceli DSR-1K6 jedinečným a ideálním jak pro domácí, tak profesionální použití !
.
Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 165 mm
Celková délka: 290 mm
Hmotnost: 110 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Santoku 165 mm Kanetsune 555-series DSR-1K6 stainless steel. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli DSR-1K6 stainless steel doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
KC-362 Kengata/Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series...
KC-361 NAKIRI / USUBAGATA 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune...
KC-363 nůž Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series...