nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Petty (okrajovací) 135 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
nůž Gyuto (Chef) 240 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Santoku 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
Gyuto/Chef & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & rukojeť západního stylu z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mm
Nůž Kiritsuke/Bunka & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli AOGAMI SUPER & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 175 mm
nůž Chef / Bunka 175 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nakiri 165 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 165 mm
nůž Sujihiki (plátkovací) 270 mm & Hokiyama Sakon Ginga & extra ostré jádro z japonské oceli Gingami No.3