Podkategorie
nůž Gyuto/Chef 180 mm & KIYA Suminagashi White & kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & japonská damašková ocel Takefu V Special Grade 2 & octagonová rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 180 mm & úhel broušení 15 stupňů
brusný kámen KIYA MORIHEI & hrubost JIS:8000 & syntetický brusný kámen s přídavky přírodních materiálů
nůž na chléb a pečivo Bread 225 mm KIYA & japonský kuchařský nůž & steel Bohler Bleche & délka čepele 225 mm
nůžky DANJURO 105 mm japonské nůžky na látku, papír a rostliny té nejvyšší kvality
japonské krejčovské nůžky YOSHIHISA . Ručně vyráběné japonské krejčovské nůžky pro měkké a snadné střihy. Pečlivě vykované, ručně broušené a seřízené. Dokonalý nástroj pro profesionální použití. Chod je nastavitelný pomocí matice. Vynikající ostrost čepelí je zaručená vysokým obsahem uhlíku (1,2%). Mosazný spojovací šroub. Tvrdost 60 HRC. Nůžky...
nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Aogami & oválná rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 120 mm
nůž na ovoce a zeleninu Petit 130mm Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oválná rukojeť ze dřeva magnolie & délka čepele 130 mm