nůž steakový Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva s ozdobným středovým nýtem & délka ostří 125 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
nůž Dellinger "D2" ALMA & srbský nůž & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 & délka ostří 160 mm
Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem Dellinger Easy
nůž Dellinger "D2" Rasp BBQ & srbský nůž & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 & délka ostří 145 mm
Čínský univerzální nůž "TAO" Dellinger German Samurai Cleaver & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & německá nerezová ocel 1.4116 & délka ostří 180 mm
nůž plátkovací / Slicer 260mm Dellinger Carve & kuchařský plátkovací nůž & německá ocel 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 260 mm
nůž Sakimaru / Yanagiba Dellinger Octagonal Full Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & 110 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & oktagonová rukojeť z přírodního dřeva Rosewood + bůvolí roh & délka čepele 270 mm
nůž plátkovací Carving 8,5 " (210 mm) Dellinger Rose-Wood Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný na plátkování masa a šunky & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Rose-Wood s okrasným středovým nýtem & délka čepele 210 mm
nůž Gyuto / Chef 210 mm Dellinger Inazuma & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & západní rukojeť ze dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm
damascus BBQ & steakový nůž & jádro z japonské oceli VG-10 – 66 vrstev damaškové oceli
Gyuto / Chef 8,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 160 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC