Podkategorie
KC-954 Petty 120 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z materiálu Plywood & délka čepele 120 mm
KC-362 Kengata/Gyuto 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mm
KC-434 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster & délka čepele 165 mm
KC-360 Santoku / Chef 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 180 mm
KC-363 nůž Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune 555-series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel DSR-1K6 stainless steel & tvrdost HRC 58-59 & klasická rukojeť z plywoodu & délka čepele 135 mm
KC-435 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster & délka čepele 165 mm
KC-439 Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #2 w/iron & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster & délka čepele 165 mm
KC-441 Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue Steel #2 w/iron & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolster & délka čepele 165 mm
KC-542 Hon-Deba 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 135 mm
KC-543 Hon-Deba 150 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 150 mm
KC-553 Usu-Deba 120 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 120 mm
KC-462 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series & japonský kuchařský nůž & ocel Blue steel #2 core / 11 layers damascus & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť Red sandal wood w/black plywood bolster & délka čepele 165 mm