Podkategorie
Hokiyama-kuchyňský nůž Santoku 7" Sakon Ginga
Santoku 180 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD & délka čepele 180 mm
Hokiyama-kuchyňský nůž Gyuto 210 mm Sakon Ginga
Hokiyama - Sakon + nůž Gyuto 210 mm Vee-tech
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
nůž Chef / Gyuto 180 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - Dark Octagonal
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli AOGAMI SUPER & oktagonová rukojeť z lakovaného dubového dřeva & délka ostří 215 mm
nůž Petty 80 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal
Hokiyama - Sakon + nůž Santoku 180 mm Vee-tech
nůž Petty (okrajovací) 135 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli
nůž Petit 135 mm - Hokiyama - Tosa-Ichi - White Octagonal