Podkategorie
kuchařská pinzeta na rybí kosti & žádné zbylé kosti v pokrmu & přesné a pohodlné uchopení kostí & 120 mm dlouhá & nerezová ocel
KC-260 nůž Shu-Karasu 125 mm, outdoorový nůž japonský outdoorový nůž & ocel Blue Steel #2 & tvrdost HRC 61-62 & rukojeť obalena paracord šňůrou & délka čepele 125 mm
extra ostrá plochá škrabka s příčnou T čepelí z nerezové oceli (stainless steel)
saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Gyutou, 210 mm
saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Santoku, 180 mm
saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Yanagiba KC, 240 mm
KB-611 Kishin 50 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & ocel SK-5 ''Tsuke Hagane'' & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 50 mm
KB-613 Rizikan 44 mm, nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & uhlíková ocel SK-4 & rukojeť z třešňového dřeva & délka čepele 44 mm
KB-614 nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání & nerezová ocel 420J & rukojeť z plastu & délka čepele 40 mm
KB-614 nůž na vyřezávání dřeva japonský nůž na vyřezávání dřeva & nerezová ocel 420J & rukojeť z plastu & délka čepele 40 mm
KC-749 Petty 150 mm, univerzální nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský univerzální nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 150 mm
KC-762 Santoku 180 mm, kuchařský nůž Kanetsune Honsho Kanemasa E-series & japonský kuchařský nůž & verginská uhlíková ocel SK-95 HRC 60-61 & klasická rukojeť z černého plywoodu se třemi nýty & délka čepele 180 mm